Wie zijn wij …………… Friendtastic

Toen…..

Nadat in juni 2014 het radiostation Tossradio ophield te bestaan bleef een groot gedeelte van de dj’s, de luisteraars en de chatters met elkaar contact houden.

Na enkele maanden was het gemis van de muziek en de gezelligheid van het toenmalige station nog steeds duidelijk voelbaar.

In de loop der jaren waren veel virtuele contacten uitgegroeid tot hechte vriendschappen waarbij vaak honderden kilometers afstand werden overbrugd om elkaar “eindelijk weer eens te zien”.

FriendTastic Radio werd opgericht…….

Een groot gedeelte van de vriendenclub gaf gelijk weer “Acte de Presénce” en gezamenlijk werd de draad opgepakt.

En nu…..

FriendTastic Radio is een jong en dynamisch radiostation met een brede muzieksmaak. Het meest unieke aan dit station is echter de vanzelfsprekendheid en het gemak waarmee nieuwe luisteraars en chatters worden opgenomen in de vriendengroep.

Een chatbox waarin tijdens de live uitzendingen plaatjes kunnen worden aangevraagd, waar jong en oud met elkaar hun muzieksmaak delen en waar nieuwkomers met open armen worden ontvangen.

FriendTastic Radio……. Friends for Life !

algemene informatie…..

FriendTastic Radio is een non-commercieel internetradio station. Wij zenden dus geen reclameblokken uit en maken geen gebruik van reclamebanners.

Omdat we meer van muziek houden dan van verkeersinformatie zenden wij ook geen nieuwsbulletin uit. Zeg nu zelf……….. dat is toch frantastisch??